2008 Mr. Olympia Preview: Kan Jay gøre det til en tre-tørv?

2008 Mr. Olympia Preview:
Kan Jay gøre det til en tre-tørv?
af bodybuilding.com

To store spørgsmål stilles om Mr. Olympia i 2008. Kan Jay vinde sin tredje Mr. Olympia -titel ved at besejre Dexter Jackson? Det andet spørgsmål om fansens sind er, hvem der vil placere højere, Phil Heath eller Dennis Wolf?

Sidste år uddybede Jay Cutler Victor Martinez i en noget kontroversiel beslutning. Masser af tanke Cutler var væk i sin konditionering under fordømmelsen og Victor ville sejre og blive den nye Mr. Olympia. Jay formåede imidlertid at omdanne sin krop lige nok til finalen, og Victor falmede lidt. Dette gjorde det muligt for Jay at genvinde titlen. I år sidelinieres Martinez med en skade, og det giver et par mennesker mulighed for at begynde at tænke på at flytte op et sted eller to i den endelige placering.

[Yt] 5ihm_25bpis [/yt]

Når vi taler om folk, der flytter op et sted, har Kai Greene valgt ikke at konkurrere i Mr. Olympia i år. Han bruger en metode, som Phil Heath har gjort de sidste to år. Greene vil hvile, vokse og få en enorm indflydelse, når han endelig træder på Olympia -scenen.

Filial er også ude af det store show. Branch Warren skadede sin tricep, da han gled og gik ned ad trappen i sit hus. Skaden krævede operation for at reparere den. Han er dog overbevist om, at han er tilbage i tiden for Arnold Classic i 2009.

Så hvem er i showet?

Da dette indlæg skrives, er der US Sassuolo Trøje stadig en IFBB Pro -konkurrence, der skal afholdes med Olympia -kvalifikationer til at få fat i. De her leverede her vil være baseret på de atleter, der er planlagt til at konkurrere før Atlantic City Pro Show. I alfabetisk rækkefølge er her listen:

* Abiad, Fouad Canada
* Anthony, Jr. Melvin USA
* Badell, Wolverhampton Wanderers Trøje Gustavo Puerto Rico
* Cutler, Jay USA
* Elmoussawi, Moe New Zealand
* Engelsk, Kevin USA
* Freeman, Toney USA
* Heath, Phil USA
* Henry, David USA
* Ingram, Leo USA
* Jackson, Dexter USA
* Jackson, Johnnie USA
* James, Dennis Tyskland
* Richardson, Craig USA
* Rockel, Ronny Tyskland
* Samuel, Silvio Spanien
* Shelestov, Sergey Rusland
* Wolf, Dennis Tyskland

Ikke meget meget mere end et par dråber vand og en ounce eller to fedt adskiller de top 10 fra top 15 i Mr. Olympia hvert år. Det er normalt meget mere hårdt at forudsige atleterne fra 11 til 15 end Camerouns fodboldlandshold Trøje de mennesker, der tager de fem bedste pletter. Uden yderligere Adieu er her mine forudsigelser.

Officiel Mr. Olympia 2008 -websted

Leave a Reply

Your email address will not be published.